Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bedankt om onze (f)empowerment beweging mee te ondersteunen

Lees je graag meer over de intieme verzorging van de vrouw? Neem dan snel een kijkje op onze blog.

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Stay Pussytive tas bij je eerste bestelling!

Word lid van onze community en ontvang tips, tricks en weetjes rond jouw intieme gezondheid. En het beste? Je krijgt een GRATIS Stay Pussytive tas bij je eerste bestelling. Klaar om jezelf en anderen te (f)empoweren?

Producten met klinisch bewezen werkzaamheid

VagiVital heeft een klinisch onderzoek in meerdere centra ondergaan, ontworpen volgens de richtlijnen van de FDA, met 90 patiënten die de veiligheid en positieve resultaten hebben aangetoond.

Een groep vrouwelijke wetenschappers (professoren en praktiserende gynaecologen) van Karolinska University Hospital, Uppsala University Hospital en Umeå University Hospital in Zweden staat achter het onderzoek. Ze zijn allemaal gepassioneerd over het bevorderen van de gezondheid van vrouwen en dat is de reden waarom het klinische onderzoek zulke geweldige resultaten liet zien. In totaal 79% van de patiënten ervoer volledige verlichting of een aanzienlijke verbetering van hun meest hardnekkige symptomen. VagiVital wordt een therapeutische vaginale gel genoemd omdat bewezen is dat het veel meer doet dan alleen hydrateren. De volgende resultaten zijn bewezen:

  • Volledige verlichting of significante verbetering van de meest voorkomende symptomen (jeuk, irritatie, steken, ongemak tijdens geslachtsgemeenschap of bij het plassen)
  • Verminderd gevoel van aandrang om te plassen
  • Verbetering van de vaginale pH en toename van oppervlakkige cellen in het vaginale weefsel

De positieve effecten van VagiVital zijn vergelijkbaar met die van de meeste oestrogeenpreparaten, met één belangrijk verschil: VagiVital is volledig hormoonvrij.

ONDERZOEK DOWNLOADEN

klantonderzoek

In juli 2018 voerde VagiVital een klantenonderzoek uit op de Zweedse markt om te evalueren hoe goed het product voor mensen werkte sinds de release. 210 vrouwen die VagiVital minstens één maand gebruikten, ontvingen een digitale klantenenquête en beantwoordden een aantal vragen over hun ervaringen met het product. Deelneemsters werd ook gevraagd om hun ervaring met de applicator te geven en om aan te geven hoe gemakkelijk de instructies te volgen waren.

Uit het onderzoek bleek dat VagiVital sinds de lancering veilig en effectief is gebleken en dat 81% van de deelnemers significante verbeteringen had ervaren in hun meest hinderlijke symptomen.

Het was ook duidelijk dat hoe langer ze VagiVital gebruikten, hoe meer verbetering ze zagen. Van degenen die VagiVital 2 maanden of langer gebruikten, had 89% aanzienlijke verlichting van de symptomen ervaren. Deze resultaten komen overeen met eerdere klinische onderzoeken van VagiVital.

Hieronder staat het aantal vrouwen dat verlichting van de symptomen ondervond na gebruik van VagiVital gedurende:

  • Een maand – 77%
  • Meer dan 2 maanden – 89%

85% van de vrouwen zou VagiVital aanbevelen aan iemand die ze kennen.

Download klantenonderzoek: Klantenonderzoek2019Klantenonderzoek2020Klantenonderzoek 2021

onderzoek voor verandering

We werken voortdurend aan het verbeteren van gelijkheid in onderzoeksbestedingen, waarbij een focus op de gezondheid van vrouwen ook een prioriteit zou moeten zijn. Steun onderzoek naar de vaginale gezondheid van vrouwen door hieronze petitie te ondertekenen .

VagiVital werft fondsen voor onafhankelijk onderzoek naar de gezondheid van vrouwen. Onze missie wordt ondersteund door universitair hoofddocent Aino Fianu Jonasson van het Karolinska University Hospital en door professor Inger Sundström Poromaa van het Uppsala University Hospital in Zweden. 1% van de verkoop van VagiVital gaat naar de 1,6 Miljoen Club, een organisatie die onderzoek naar de gezondheid van vrouwen financiert. Door dit product te kopen, steun je ons in onze missie om de aandacht voor de gezondheid van vrouwen en de gesprekken eromheen te vergroten.

Nieuwsbrief

Als eerste de laatste nieuwtjes en blogs ontvangen?